Menu
Links

Links

Buitelaers links

Stip
Stip.nl

Reinaerde
Reinaerde biedt ondersteuning aan mensen met een beperking in de regio Utrecht.
www.reinaerde.nl

eerlijkcadeau.nl
Eerlijk cadeau is een webwinkel waar je goed kunt slagen voor een origineel cadeau, geweldig leuke spullen en hebbedingen. Voor binnen en buiten. Alles eerlijk gemaakt door mensen met een beperking van zorgorganisatie Reinaerde.
www.eerlijkcadeau.nl

Eetatelier

Eetatelier is een restaurant in Houten waar de ingrediënten duurzaam zijn, de bediening altijd vrolijk is en het eten elke keer weer superlekker! Kortom: een eetcafé voor mensen met passie.
www.eetatelier.com

Kopieerservice de Boemerang
Kopieerservice de Boemerang in Leidsche Rijn is een kopieerservice met een kleine cadeauwinkel. Hier kunnen particulieren en bedrijven terecht voor kopieer- en mailingwerk.
Kopieerservice de Boemerang

Amstelkade
Op een prachtige locatie in Wilnis (bij Woerdense Verlaat) is Amstelkade gevestigd: natuurkampeer terreinen, kinderboerderij en theehuis ineen.
www.amstelkade.nl

Wijde Doelen
De Wijde Doelen is een grafisch en keramisch atelier op de Bildtstraat in Utrecht.
www.wijdedoelen.nl

Reinaerde Atelier 't Rondeel
Reinaerde Atelier ’t Rondeel in Wijk bij Duurstede exposeert, verkoopt en verhuur originele kunst van zogeheten Outsider kunstenaars.
www.trondeel.nl

Zizo
Zizo is een winkel, atelier, lunchcafé en kopieservice ineen. Gevestigd in het hartje van Utrecht.
www.zizo-online.net

Atelier De Loeff
In Atelier De Loeff ontwerpen en maken wij bijzondere handgemaakte kaarsen en cadeaus. Wij zijn gespecialiseerd in kaarsen en papier-machéartikelen die u nergens anders kunt kopen.
www.atelierdeloeff.nl

Atelier De Wijde Doelen
Een werkplaats voor kunstenaars met een verstandelijke beperking. Er zijn twee afdelingen: een keramiekafdeling en een grafiekafdeling (tekenen, schilderen en linoleumsnijden).
www.wijdedoelen.nl

Deel deze pagina: