Menu
De Buitelaers

De Buitelaers

Wat kan je er doen?

Spelen, avonturen beleven, oefenen samen met andere logees

Op verschillende plaatsen in Midden-Nederland kan er gelogeerd worden. U kunt gebruik maken van dagopvang, een weekend, midweek of vakanties. We werken voor elke logeerpartij met een thema. Afhankelijk van het onderwerp organiseren we een activiteit op of rondom de logeerplek.

Voorbeelden van activiteiten die wij samen doen zijn:

  • Sport en spel;
  • Knutselen;
  • Muziek maken en luisteren;
  • Koken;
  • Films kijken;
  • Buiten spelen;
  • ...en nog veel meer!

Het logeren - of het nu een dag of een vakantieweek is - kenmerkt zich doordat er uitgegaan wordt van de individuele mogelijkheden van de logee. Met herkenbare structuren en gewoonten. Zo houden we rekening met de interesses en mogelijkheden van de logees bij het samenstellen van de groepen. Op die manier is er voor iedere logee ruimte voor ontwikkeling.

Deel deze pagina:
thumb

Bijzonder aan De Buitelaers

De logee krijgt tijdens de logeerperiode met vaste begeleiders te maken. In een logeerweekend betekent dat dezelfde begeleiders er dag en nacht zijn. Op deze wijze is er structuur en regelmaat voor uw kind net als bij uw thuis. Geen overdracht en geen onrust. Komen kinderen vaker bij ons logeren dan weten we dat het belangrijk voor ze is dat zij bij hun vriendjes ingedeeld zijn. Daar houden wij uiteraard rekening mee.

Voor ouders/verzorgers

We begrijpen dat zorgen voor een kind met een beperking of ontwikkelachterstand extra zorg vraagt. Zorg die constant en continue aanwezig is of moet zijn. Dat vraagt veel van u als ouder of verzorger. Ook voor u is het daarom prettig dat uw kind een gedurende een dag, weekend, midweek of tijdens (school) vakantie een geweldige tijd heeft bij de Buitelaers. U wordt even ontlast en kunt weer even bijtanken!

Deel deze pagina:
thumb

Informatie over indicaties

Logeren bij de Buitelaers is mogelijk met een CIZ indicatie voor Zorg In Natura (ZIN), een Persoons Gebonden Budget (PGB) of een beschikking van uw gemeente. Informeer naar de mogelijkheden. We helpen u graag en kijken graag samen met u naar wat mogelijk is.