Menu
Logeren op 't Eekhoornnest

Logeren op 't Eekhoornnest

In Soest

Logeren in vakantiehuisjes

De Buitelaers logeert in de weekenden vaak in vakantiehuisjes op een bungalowpark. Dat doen we op verschillende plekken in Midden-Nederland.

Iedere week krijgt de logee een uitnodiging met daarin allerlei informatie. Wie gaan er mee als begeleiders, waar moet je aan denken om mee te nemen als je gaat logeren. En met welk thema wordt er gewerkt. De activiteiten die worden gepland zijn afgestemd op het thema. De logees nemen zelf hun kleding, beddengoed en toiletspullen mee. Natuurlijk mag er een boek en wat speelgoed meegenomen worden.

Op vrijdagmiddag vanaf 16:30 uur komen de logees met hun koffer, tas en spullen naar het huisje en maken kwartier. Daarna kan de logeerpret beginnen.

De begeleiding zorgt voor de boodschappen en wat lekkers. De logees helpen met koken, tafel dekken en afruimen. Op die manier is is het werk is snel gedaan en is er meer tijd over voor andere leuke activiteiten.

Regelmatig worden er uitstapjes gemaakt buiten het bungalowpark en rondom het huisje worden eveneens leuke dingen georganiseerd.